StarTrek.nl forums
http://www.startrek.nl/forum/

Discussies voeren op dit forum
http://www.startrek.nl/forum/viewtopic.php?f=15&t=2108799
Pagina 1 van 1

Auteur:  captain crash [ 10 mei 2007, 15:20 ]
Berichttitel:  Discussies voeren op dit forum

Dit bericht geldt voor iedereen, dus óók voor mods.

De afgelopen twee a drie weken zijn meerdere discussies op dit forum op een nogal vervelende manier heel persoonlijk geworden. Ook op een internetforum geldt dat woorden soms meer kapot maken dan de persoon die ze neerzet denkt. Dat je het niet eens bent met wat iemand vindt is een ding, een persoon daarom zeer persoonlijk aanvallen is een heel ander verhaal.

Zoals iedereen weet ben ik persoonlijk geen tegenstander van een goede discussie zolang deze met argumenten gevoerd wordt. Een aantal discussies op dit forum worden op dit moment niet meer met argumenten maar met puur persoonlijke aanvallen gevoerd. Vanaf vandaag wordt dit niet meer geaccepteerd. Een vriendelijk verzoek is dan ook daar niet meer op in te gaan en als je ze nog ziet dit aan de mod van het forum, of aan mij of *, te rapporteren zodat we het kunnen bijwerken. Discussies met argumenten mogen natuurlijk gewoon nog wel, en het met elkaar oneens zijn wordt zelfs als positief ervaren (tenminste door mij).

Ik hoop dat ik hiermee duidelijk heb gemaakt dat het nu echt voor eens en voor altijd afgelopen moet zijn met het voeren van een discussie op de persoon (of user zo je wilt). Als dit door blijft gaan volgen er maatregelen, óók tegen mods.

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/