Frakes, Sirtis en Farrell volgende Fedcon 2016 gasten

  • Maandag 31 augustus 2015, 12:53 -
  • Wilson
Terry Farrel Dax Makeup

De Fedcon editie van volgende jaar lijkt een groot Star Trek feest te worden. Aan de indrukwekkende lijst van Star Trek gasten zijn er weer drie toegevoegd. Jonathan Frakes (Commander Riker), Marina Sirtis (Counselor Troi) en Terry Farrell (Jadzia Dax) zullen ook aanwezig zijn. De Fedcon science fiction beurs wordt 13 t/m 16 mei 2016 gehouden in Bonn. Bonn is vanuit Nederland goed te bereiken en dus een aanrader voor de Nederlandse scifi fans.

Star Trek Renegades film uitgebracht

  • Maandag 31 augustus 2015, 11:25 -
  • Wilson
Star Trek Renegades

De eerste Star Trek Renegades film is officieel uitgebracht. Star Trek Renegades is een onafhankelijk door fans bekostigd en ondersteunde internet televisie serie. Door middel van crowd funding is er zo'n 375.000 dollar opgehaald om het project te bekostigen. Door dit voor een fan film grote budget heeft men het project professioneel aan kunnen pakken.

Win een rol in Star Trek Beyond

  • Donderdag 16 juli 2015, 09:38 -
  • Wilson
Star Trek Beyond acteurs

Heb jij altijd al mee willen doen in Star Trek? Nu is je kans. Als je 10 dollar doneert aan het goede doel maak je kans op een 'walk-on role' in de nieuwe Star Trek film. De winnaar zal naar de set in Vancouver vliegen, verblijven in een vier sterren hotel, de cast ontmoeten, door het makeup team onderhanden genomen worden én gefilmd worden in echte scene.

Zes andere winnaars zullen de set bezoeken en de acteurs ontmoeten. Daarnaast zijn er ook andere prijzen te winnen zoals t-shirts, posters, een door de cast getekende red shirt en een replica van de captain's chair!

Fedcon 2016 Star Trek gasten

  • Donderdag 09 juli 2015, 10:53 -
  • Wilson
Fedcon 2016

Terwijl we nog aan het bijkomen zijn van de vorige Fedcon conventie heeft de organisatie de namen van de eerst gasten voor volgend jaar bekend gemaakt. Laten dat nou allemaal acteurs zijn die we kennen uit Star Trek.

De serie Enterprise wordt vertegenwoordigd door Connor Trinneer en Dominic Keating die Charles Tucker and Malcolm Reed speelden. Alice Kridge zal de eerst Borg gast zijn. Ze speelde de Borg queen in First Contact en Voyager.

Star Trek Beyond

  • Dinsdag 30 juni 2015, 16:32 -
  • Wilson
Star Trek Beyond badge

De volgende Star Trek film gaat 'Star Trek Beyond' heten. Dat heeft de regisseur Justin Lin vandaag via z'n twitter account bekend gemaakt. Ook plaatste hij een foto van een Starfleet badge, de eerste foto genomen op de set van de film.

Chris Pine, Zachary Quinto en Zoe Saldana zullen weer te zien zijn in de nieuwe film in hun rollen als Kirk, Spock en Uhura. Ook Simon Pegg is weer van de partij. Hij zal te zien als Scotty en schrijft mee aan het verhaal van de film.

Pagina's