De regels van dit forum!!!!

Volg hier of doe mee aan de startrek.nl forum sim

Moderators: mr_Vulcan, Raynor's Revenge, captain crash

Gesloten
Gebruikersavatar
captain crash
Administrator
Administrator
Berichten: 26502
Lid geworden op: 02 jun 2002, 00:48
Locatie: Nowhereland
Contacteer:

De regels van dit forum!!!!

Bericht door captain crash »

In dit forum mag alleen gepost worden door deelnemers aan de sim. De enige uitzondering op deze regel is het topic waarin met informatie over de sim kan krijgen en waarin men zich kan aanmelden als men nog geen deelnemer is. Op het overtreden van de niet posten regel staat een waarschuwing en bij een tweede keer overtreden onmiddelijk een tempban. De mods van dit forum hopen natuurlijk dat dit alles niet nodig zal zijn.

Voor deelenemers aan de sim geldt:

Schrijf leesbaar Nederlands, let op je spelling maar let ook op de opbouw van je zinnen en het stukje dat je schrijft.

Serieuze deelname wordt verwacht, dit houdt in dat je actief betrokken bent bij de sim en regelmatig post. Als je dit niet doet kunnen de mods besluiten je niet langer een deelnemer van de sim te laten zijn.
Onder actieve deelname verstaan wij het volgende (ook te vinden in het regels voor de sim topic): Om een sim succesvol te laten verlopen is het van belang dat de deelnemers regelmatig aanwezig zijn en actief meedoen in het verhaal. Om dit te bereiken is het van belang dat je minstens een reactie per week post van minimaal 10 zinnen. Dit is niet teveel gevraagd. Als je op vakantie bent of andersinds een korte periode hier niet aan kan voldoen kan je dit melden hier op het forum. Je positie kan dan eventueel waargenomen worden door iemand anders zodat het verhaal wel door kan blijven gaan. Mocht je langere tijd niet mee kunnen doen moet er naar een andere oplossing gezocht worden.


Nieuwe topics in dit forum worden alleen gestart door de mods of door de simleider (op dit moment RR).

Posts in dit forum tellen mee voor je totaal.
Gebruikersavatar
captain crash
Administrator
Administrator
Berichten: 26502
Lid geworden op: 02 jun 2002, 00:48
Locatie: Nowhereland
Contacteer:

Bericht door captain crash »

Nog even een extra reminder: Offtopic gaan wordt in dit forum niet gewaardeerd. Niet door mensen die deelnemen en zeker niet door mensen die niet deelnemen. Als na vrijdag alle meuk opgeruimd is si het niet meer de bedoeling dat iedereen in ieder topic van alles schreeuwt dat niet met onderwerp te maken heeft. Ofwel, voor offtopic onzin hebben we nog steeds de mess (of zoals sommigen wel eens zeggen: de hele rest van het forum)
Gesloten