Pagina 1 van 1

What we left behind: de crowdfunded DS9 documentaire

Geplaatst: 20 okt 2017, 09:44
door Daenelia
De documentaire over Deep Space Nine wordt verwacht in februari 2018. Wij hebben ook wat gedoneerd, want ik kon niet leven zonder Kira T--shirt. Mijn gozer koos Garak's t-shirt.

De shirts hebben we al, en ze zijn goddelijk.

Nu wachten we dus met smart op de documentaire. Er zijn wat kleine stukjes al naar buiten gebracht en dat was heel leuk om te zien. Toch opvallend natuurlijk dat Avery Brooks er niet aan verbonden is. Maar zijn bijdage aan Shatner's The Captains was ook ... verhelderend.

Ik ben persoonlijk erg benieuwd naar Cirroc Lofton's perspectief, die toch als relatief jonge acteur daar een beetje mocht meedoen met Star Trek. En stiekem had ik gehoopt hem later als volwassene in meer dingen te zien. Maar goed. Soms lopen dingen zo.

Nog 4 maanden. Ik ben niet ongeduldig.

Re: What we left behind: de crowdfunded DS9 documentaire

Geplaatst: 20 okt 2017, 19:01
door Blind Guardian
Ach moet je Will Wheaton tegenwoordig over The Next Generation horen , ik heb idee dat ze Cirroc serieus hebben benaderd dan Will in zijn serie , die heeft er volgens mij een trauma aan overgehouden :lachhuil:

Re: What we left behind: de crowdfunded DS9 documentaire

Geplaatst: 19 apr 2021, 20:08
door Nemesis
Ik heb de Blu-Ray, maar kan hem nog steeds niet bekijken ivm regio beperking :(

Re: What we left behind: de crowdfunded DS9 documentaire

Geplaatst: 20 apr 2021, 22:25
door X-File
De bijdrage van Brooks in de Captains docu verhelderend? Ik vond het legendarisch.

Shatner was onuitstaanbaar. Geen enkel moment op zoek naar echte antwoorden. Zodra een vraag beantwoord werd onderbrak hij diegene om zijn eigen gewauwel naar buiten te brengen.

Brooks had daar schijt aan. Brooks ontregelde het gehele gebeuren. Brooks speelde het spelletje geen seconde mee. Brooks wist dat het een ego-strelend relaas van Shatner moest zijn en blokkeerde the Shat op ieder punt. Ik heb genoten van dat stuk alleen al.