Moderator: Dark*staR

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Vis
Moderator
Moderator
Avatar gebruiker
Berichten: 20538
Star Trek: The Next Generation In 40 Hours
Star Trek: The Next Generation In 40 Hours

Citaat:
It has recently come to my attention that some of you, who I considered friends, have made it to the year 2015 without ever having watched my favorite television program, Star Trek: The Next Generation, despite its free availability on the World Wide Web.

I get it. The show is impenetrable, watching the whole thing takes 178 hours. It’s also extremely silly — nearly every episode has a moment when grown men in pajamas throw themselves around in their chairs:

Afbeelding

But I want to make the case Star Trek: The Next Generation (TNG) is important and worth your time in 2015, and I want to suggest about 40 hours of Star Trek viewing that will cover all of the great episodes.


https://medium.com/@MaxTemkin/star-trek-the-next-generation-in-40-hours-c4a6762cbd3
Omhoog
Nemesis
Admiral
Admiral
Avatar gebruiker
Berichten: 11595
Re: Star Trek: The Next Generation In 40 Hours
hij geeft aan dat de films dom zijn.. maar heel eerlijk gezegd is First Contact wel een leuke actiefilm, die ook goed bij TNG past,

GEN is wat flauwtjes idd, maar insurrection is qua verhaal wel het typische wat bij TNG hoort, en misschien daarmee wel de beste TNG film. NEM is het gewoon niet, Riker die moet knokken, nee niet op die manier, dat zat toch meer bij DS9.
Gebruikerspaneel Website
Omhoog
X-File
Vice Admiral
Vice Admiral
Avatar gebruiker
Berichten: 7338
Re: Star Trek: The Next Generation In 40 Hours
Generations: Een leuke eerste stap. Totdat je doorkrijgt dat de Nexus de kern van het verhaal is. En dan die kerstdroom van Pikkerd.

First Contact: Het begin van het einde van classic Trek. De kijkers willen actie, en dat krijgen ze ook. De Borg krijgen ineens een gezicht in de vorm van de Queen. En weg is de ondoorgrondelijkheid van de onverzettelijke vijand der Federatie: een sjagrijn van een wijf is de baas.

Insurrection: Probeert iets van een boodschap, wat ze met de Maquis in S7 van TNG al beter deden. En de plotgaatjes... oh mijn god de plotgaatjes.

Nemesis: Pikkerd doet een buggy race. Schrijvers vergeten een belangrijke les: introduceer nooit nieuwe karakters met een link met de crew die niets toevoegen aan de overall mythos. Sybok was prut, B4 zeker. En de tyfus: B4... wat is dit?! Bassie en Adriaan?!
Omhoog
Geef de vorige onderwerpen weer:    Sorteer op
 
cron