StarTrek.nl - Planet

Nemesis ST Marathon Amsterdam details

    In de nacht van zaterdag 1 op zondag 2 maart, organiseert het City theater in Amsterdam een Star Trek marathonnacht. Zoals we beloofden hebben we nu definitieve informatie over deze nacht.

Tijdens die nacht zullen de laatste twee Star Trek films getoond worden en ter afsluiting van de marathon als klap op de vuurpijl de vertoning van Star Trek Nemesis die eigenlijk pas op 6 maart in premiere gaat.

Het City theater ligt in hartje Amsterdam en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. De marathonnacht zal om 0:30 uur 's nachts beginnen en duren tot ongeveer half acht 's morgens.

PatheTijdens de nacht zullen de volgende drie Star Trek films getoond worden. De starttijden zijn achter de films aangegeven. Tussen de films in is er een pauze van een half uur.

 

 

 

 

Star Trek 8: First Contact      0:30 uur
Star Trek 9: Insurrection    3:00 uur
?    Star Trek 10: Nemesis    5:15 uur

Het is alleen mogelijk om een totaal ticket te kopen voor deze drie films gezamenlijk. De prijs voor dit totaal ticket is ? 20,--. Reserveringen zijn vanaf dinsdag 11 februari 2003 om 17:00 mogelijk op de volgende manieren:

- De Path? reserveringslijn: 0900 ? 1458
- De City Website: www.pathe.nl/city-bioscoop
- Belbios via het telefoonnummer: 0900 ? 9363

City theater is gevestigd in hartje Amsterdam vlak bij het Leidseplein. De gegevens van City theater zijn:

City theater
Kleine Gartmanplantsoen 15-19
1017 RP Amsterdam

Voor mensen die van buiten Amsterdam komen zijn er voldoende mogelijkheden om eenvoudig met het openbaar vervoer te komen en er is ook in de buurt een parkeergarage. Met het openbaar vervoer is het City theater als volgt te bereiken:

?    Buslijn 142S, 145, 170, 171, 172, of 179. Uitstappen halte Leidseplein.
?    Tramlijn 1, 2, 5, 6, 7, 10. Ook hier uitstappen op de halte Leidseplein.

Met de auto kan er geparkeerd worden in de Europarking aan de Marnixstraat of Byzantium aan de Tesselschadestraat. Het tarief is daar per uur ? 3,-

Meer informatie is te vinden op de website van City theater.