StarTrek.nl - Planet

Nemesis ST Marathon Enschede details

  

Zoals we eerder al berichtte wordt over een week in de nacht van 22 op 23 februari in Enschede een Star Trek marathon gehouden waar naast de vier recentste Star Trek films en de nieuwe film Nemesis getoond zal worden.

In de bioscoop Cinestar zullen 's nachts in vier zalen de volgende films getoond worden:

Star Trek 6: The Undiscovered Country
Star Trek 7: Generations
Star Trek 8: First Contact
Star Trek 9: Insurrection

Elke film zal per zaal drie keer worden herhaald. Zo kun je dus zelf bepalen welke films in welke volgorde je gaat kijken. Aan het einde van de nacht zal in alle vier de zalen Star Trek Nemesis getoond worden.

Kaarten voor dit evenement kosten ? 20,00 en kunnen telefonisch worden gereserveerd op telefoonnummer: 0900-CINESTAR (0900-24637827). Reserveren is ook mogelijk via de speciale reserveringslijn: 053-8504724 (alleen bereikbaar gedurende de openingstijden van de bioscoop). Ook kun je kaarten kopen aan de kassa van de diverse Cinestar bioscopen.

Dit zal de eerste keer zijn dat deze film voor het publiek te bezichten is in Nederland. Nemesis zal pas op 6 maart in de reguliere bioscopen in premiere gaan. Mocht je niet aanwezig kunnen zijn voor deze Star Trek marathon en je wilt Nemesis toch zo snel mogelijk zien? Niet getreurd, een week later wordt er in de nacht van 1 op 2 maart in Amsterdam ook een Star Trek marathon nacht met de voorpremiere van Nemesis georganiseerd en een dag later wordt er in Heerlen overdag ook een Star Trek marathon met Nemesis gehouden. Meer informatie over Amsterdam vind je hier en over Heerlen hier.

De Cinestar bioscoop in Enschede omvat 10 zalen waarvan er vier gebruikt gaan worden tijdens de Star Trek nacht. Je kunt genieten van optimale beenruimte, superscherpe beeldkwaliteit, Dolby Digital Surround EX en supercomfortabele luxe fauteuils.

   Star Trek Nemesis Voorpremiere

Mocht je 's nachts even geen zin hebben om naar het scherm te turen, bieden de mensen van The Federation ander vermaak aan. Voor de mensen die denken flink wat van Star Trek af te weten, kun je meedoen aan een Star Trek editie van 'The Weakest Link', waarin het niet alleen belangrijk is dat je de vragen juist beantwoordt, maar ook dat je flink wat opmerkingen van de quizmaster kan incasseren. Verder zijn er verschillende dealers aanwezig zodat je je Star Trek collectie weer op pijl kan brengen.

Ook aan de inwendige mens is gedacht. In de bioscoop zelf zijn een Grieks restaurant en een Shoarma restaurant gevestigd, dus je hoeft niet bang te zijn dat je honger krijgt. Voor de die-hards die het tot de morgen halen heeft The Federation als beloning een gratis ontbijt klaar staan.

Mocht je aan dit verhaal nog niet genoeg hebben vind je op de site van Cinestar of op de speciale sectie op de website van The Federation meer informatie.