StarTrek.nl - Planet

The Making of Star Trek Nemesis

  
    
    
    
    

Nog maar een paar weken en de tiende Star Trek film 'Nemesis' zal ook in Nederland in de bioscoop te zien zijn. Zes maart gaat de film in Nederand premiere, maar op 23 februari en 2 maart zijn er 's nachts tijdens twee Star Trek marathons voorpremieres van Nemesis.

Om de spanning alvast op te voeren hebben we de 'Making of Star Trek Nemesis' online gezet. In deze 15 minuten durende film wordt een kijkje achter de schermen bij het filmen van Nemesis genomen.

Natuurlijk komen de acteurs Patrick Stewart, Jonathan Frakes, Brent Spiner, Michael Dorn, Marina Sirtis, Tom Hardy (Shinzon) en Ron Perlman (Viceroy) aan het woord. Directors Rick Berman en Stuart Baird, schrijver John Logan en production designer Herman Zimmerman en make-up supervisor Michael Westmore praten over hun ervaringen met het o.a. het regiseren, het schrijven en het ontwerpen van de sets en de make-up.

De film is in DivX formaat en is 32 mb groot. Om deze film af te kunnen spelen is de DivX codec nodig. Deze code kun je hier downloaden.

De film kan hieronder gedownload worden. De film is op een aantal verschillende locaties beschikbaar. Klik op een van de onderstaande download links om het downloaden te starten.


Locatie 1 StarTrek.nl :    Download Making of Star Trek Nemesis
Locatie 2 StarTrekMedia.com :   Download Making of Star Trek Nemesis
Locatie 3 Final Frontier Media :   Download Making of Star Trek Nemesis


Dank gaat uit naar Chakotay en Sorcerer voor hun hulp.

Note to webmasters: Do not link directly to these media files. Please link www.startrek.nl or this page. If you want to mirror these movies please contact the webmaster first.